Anasayfa Hakkımızda Ürünler Üretim Pazarlama Basın & Medya İletişim


Ürünler

Çipura (Sparus Aurata)

Taze soğutulmuş deniz ürünleri


Taze Ürünler
 Hamsi
 Levrek
 Çipura
 Alabalık
 Mezgit

Dondurulmuş Ürünler
 Hamsi
 İstavrit
 Palamut
 Levrek
 Çipura
 Alabalık
 Barbun
 Mezgit
 Çinekop

Çipura balığı

Taze Soğutulmuş Çipura

 Kalibre
 201-300 gr, 301-400 gr, 401-600 gr, 601-800 gr,
 801-1000 gr, 1001-1500 gr/adet
 Ambalaj
 • 5 kg, 10 kg'lık EPS kutularda

Taze Soğutulmuş Çipura Fileto

 Kalibre
 70-90 gr (301-400 gr), 90-120 gr (401-600 gr),
 120-200 gr (601-800 gr) gr/adet
 Ambalaj
 • 5 kg, 10 kg'lık EPS kutularda


Besin Değerleri
 100 gr için

 Enerji 128,17 KCal 
 Karbonhidrat 0,73 gr 
 Protein 23,42 gr 
 Yağ 6,98 gr 

Çipura protein ve enerji deposu olmasının yanısıra Omega-3 yağ asitleri açısından da zengindir.

Polifish Lezzetleri
Hardal Soslu Çipura

Tarif için
tıklayınız

Hardal Soslu Çipura
Malzemeler - 4 Kişilik
4 adet Çipura Fileto
1 adet limon suyu
1 çorba kaşığı sıvı yağ
2 çorba kaşığı margarin
1 çorba kaşığı un
1 su bardağı süt
1 çay kaşığı hardal
1 çay kaşığı elma sirkesi
5-6 dal maydanoz
4 dilim limon
Tuz, karabiber