Anasayfa Hakkımızda Ürünler Üretim Pazarlama Basın & Medya İletişim


Ürünler

Palamut (Sadra Sadra)

Dondurulmuş deniz ürünleri


Taze Ürünler
 Hamsi
 Levrek
 Çipura
 Alabalık
 Mezgit

Dondurulmuş Ürünler
 Hamsi
 İstavrit
 Palamut
 Levrek
 Çipura
 Alabalık
 Barbun
 Mezgit
 Çinekop

Palamut balığı

Dondurulmuş Bütün Palamut

 Kalibre
 200-300 gr, 300-400 gr/adet
 Glaze
 % 10
 Ambalaj
 • 5 kg, 8 kg, 10 kg'lık bloklar halinde kolilerde

Dondurulmuş Temizlenmiş Palamut

 Kalibre
 170-260 gr, 261-350 gr/adet
 Glaze
 % 10
 Ambalaj
 • 500 gr, 750 gr, 1000 gr baskılı poşetlerde
 • 10 kg, 15 kg'lık karton kolilerde (tek tek
    dondurulmuş)

Dondurulmuş Palamut Fileto

 Kalibre
 70-90 gr/adet
 Glaze
 % 10
 Ambalaj
 • 500 gr, 750 gr, 1000 gr baskılı poşetlerde
 • 10 kg, 15 kg'lık karton kolilerde (tek tek
    dondurulmuş)


Besin Değerleri
 100 gr için

 Enerji 129 KCal 
 Protein 25,80 gr 
 Kalsiyum 100 mg/Kg 
 Sodyum 530 mg/Kg 

Üst sularda yaşayan Palamut balığının fırında ekşilisi ve ızgarası en çok tercih edilen pişirme şekilleridir.

Polifish Lezzetleri
Fırında Palamut

Tarif için
tıklayınız

Fırında Palamut
Malzemeler - 4 Kişilik
2 adet Palamut (Orta boy)
Yarım demet maydanoz
Yarım çay bardağı zeytinyağı
1,5 kuru soğan
1,5 domates
1 limon
Defne yaprağı
3 sivribiber
Tuz