Anasayfa Hakkımızda Ürünler Üretim Pazarlama Basın & Medya İletişim


Ürünler

Çipura (Sparus Aurata)

Dondurulmuş deniz ürünleri


Taze Ürünler
 Hamsi
 Levrek
 Çipura
 Alabalık
 Mezgit

Dondurulmuş Ürünler
 Hamsi
 İstavrit
 Palamut
 Levrek
 Çipura
 Alabalık
 Barbun
 Mezgit
 Çinekop

Çipura balığı

Çipura Dondurulmuş Bütün Çipura

 Kalibre
 201-300 gr, 301-400 gr, 401-600 gr,
 601-800 gr/adet
 Glaze
 % 10
 Ambalaj
 • 750 gr, 1000 gr baskılı poşetlerde
 • 10 kg, 15 kg'lık kolilerde

Dondurulmuş Temizlenmiş Çipura

 Kalibre
 201-300 gr, 301-400 gr, 401-600 gr,
 601-800 gr/adet
 Glaze
 % 10
 Ambalaj
 • 750 gr, 1000 gr baskılı poşetlerde
 • 10 kg, 15 kg'lık kolilerde

Dondurulmuş Çipura Fileto (Derili)

 Kalibre
 70-90 gr (301-400 gr), 90-120 gr (401-600 gr),
 120-200 gr (601-800 gr) gr/adet
 Glaze
 % 10
 Ambalaj
 • 500 gr, 750 gr, 1000 gr baskılı poşetlerde
 • 10 kg, 15 kg'lık karton kolilerde

Dondurulmuş Çipura Fileto (Derisiz)

 Kalibre
 70-90 gr (301-400 gr), 90-120 gr (401-600 gr),
 120-200 gr (601-800 gr) gr/adet
 Glaze
 % 10
 Ambalaj
 • 500 gr, 750 gr, 1000 gr baskılı poşetlerde
 • 10 kg, 15 kg'lık karton kolilerde


Besin Değerleri
 100 gr için

 Enerji 128,17 KCal 
 Karbonhidrat 0,73 gr 
 Protein 23,42 gr 
 Yağ 6,98 gr 

Çipura protein ve enerji deposu olmasının yanısıra Omega-3 yağ asitleri açısından da zengindir.

Polifish Lezzetleri
Hardal Soslu Çipura

Tarif için
tıklayınız

Hardal Soslu Çipura
Malzemeler - 4 Kişilik
4 adet Çipura Fileto
1 adet limon suyu
1 çorba kaşığı sıvı yağ
2 çorba kaşığı margarin
1 çorba kaşığı un
1 su bardağı süt
1 çay kaşığı hardal
1 çay kaşığı elma sirkesi
5-6 dal maydanoz
4 dilim limon
Tuz, karabiber