Anasayfa Hakkımızda Ürünler Üretim Pazarlama Basın & Medya İletişim



Üretim

Üretim
Yetiştiricilik veya avcılık yolu ile elde edilen balıklar HACCP kriterine uygun soğuk zincir ile fabrikanın hammadde kabul bölümüne alınır ve ISO 22000 standardının gerektirdiği kontroller yapıldıktan sonra, sadece gerekli şartları sağlayan ürünler işletmeye kabul edilir.

İşletmeye kabul edilen balıklar, müşterilerin talepleri doğrultusunda boylarına göre ayrıldıktan sonra doğal olarak paketlenir veya ileri işlem ünitesinde temizlenip, fileto haline getirildikten sonra taze veya dondurulmuş olarak, farklı ambalajlarda paketlenip sevke hazır hale getirilir.

2010 yılında, işletme içerisinde kurulacak olan marine bölümü ile ürün portföyünü geliştirecek olan firmamız, özellikle sade, soslu ve zeytinli Marine Hamsi üretimini gerçekleştirmeyi planlamaktadır.